Blackend Is The End

Selasa, 13 Mac 2012

Hukum Menonton Rancangan Raja Lawak Oleh Ustaz Azhar Idras

3-4 hari ni malas betul nak update blog walau[un banyak benda yang Abu Nawas nak tulis tapi kerja pun banyak nak mampus.

Walaupun macam tu Abu Nawas bukak jugak pesbuk tiap2 hari. maklumlah nak sembang lucah dalam inbox macam sekoq melaon tu.

Cumanya sebagai seorang yang sangat terkenal dalam ilmu perubatan penyakit kelamin Abu Nawas mahu berpesan kepada pembaca semua agar teruskan mengundi kumpulan CUIT dalam Raja Lawak 6.

Bagi sesiapa yang tidak mengundi ataupun mengundi kumpulan lain selain CUIT maka jika anda terkena penyakit kelamin jangan sesekali datang berjumpak Abu Nawas..

Ok Abu Nawas pi mampus dulu...jumpak lagi jika ada orang nak belanja...
Oh ya lagi 1 Abu Nawas nak kasitau. Pada sapa sapa yang nak join dinner budak2 siswa bolehlah dapatkan tiket berharga RM30.00 daripada depa atau inbox saja no talipon hangpa kat Abu Nawas nanti Abu Nawas suruh depa hantaq tiket tu.

Alah baru 30 ketui pun nak berkira. Dan lagi 1 nanti kalau sapa2 yang pi dinner tu jangan sesekali menegur abu Nawas kerana Abu Nawas sibuk melayan siswi siswi sahaja.

To Live Is to Die

free counters

Eye of the Beholder

Dyers Eve