To Live Is to Die

free counters

Selasa, 20 Mac 2012

Isteri Dato Iskandar Mahmud Mohon Talak Kerana Tak tahan Dengan Cara Sexs Suaminya


Berat mata memandang berat lagi bahu memikulnya. Itulah yang di hadapi oleh datin Kamariah Sufuian yang selama 54 tahun menahan penderitaan kerana deraan suaminya yang mengamalkan sexs sadis iaitu sexs jenis main ikat ikat dan titik lilin serta berbagai lagi cara ganas...

datin kamariah Sufian yang datang sendiri ke pejabat Abu Nawas menceritakan penderitaannya itu tanpa rasa malu dan silu.

Menurutnya dia sudah tidak tahan lagi untuk menahan penderitaan kerana setiap malam kena tahan body pada suaminya yang sexs ganas itu.

Dalam satu lagi kejadian di negeri Selangor telah di beritakan seorang Raja telah meminta supaya tanah rizab melayu di pertahankan:-Kah kah kah.. tanah apa yang nak di pertahankan tu. Tanah kuboq pun kalau boleh jual umno jual. 54 tahun kerja jual tanah tiba2 hari ni suruh berhenti kerja dan cari kerja lain.

Kerja apa yang umno boleh buat selain menjual. Jual tanah, jual ugama dan jual bangsa. Ini kerja umno sejak zaman berzaman. kasilah peluang umno kerja sampai pencen untuk jual tanah.

Sekrang sudah umur 54 belum cukup untuk pencen lagi. Nanti kalau umno berhenti kerja jual tanah dia nak kerja apa pulak? tak kan nak suruh umno duduk amsjid kot nanti dengan masjid dia jual.

Ini Raja mungkin sudah lupa sapa yang kautim dengan orang putih di Pulau Pangkor untuk jual Tanah melayu. Mungkin juga sudah lupa sapa kautim dengan orang putih untuk jual Pulau Pinang.

Bukan cina yang jual Tanah melayu bukan India yang jual P.Pinang dan juga bukan orang melayu yang jual negara ini. Tapi yang jual negara ini adalah raja raja dahulu kerana berebut kuasa dengan adik beradik.

Jadi sama sapa ini Raja kasi nasihat? Sama Umnokah? Sama PKR kah atau sama raja raja itu sendiri.

Kalau PKR depa baru perintah selangor 4 tahun. Belum pandai mau jual negeri lagi. Mungkin ambil masa lagi 4 tahun baru reti nak kautim dengan tokey untuk jual negeri. Kalau ini nasihat untuk raja2 , sekarang ni raja sudah tarak kuasa.

Raja boleh duduk diam2 dalam istana makan pakai semua rakyat tanggung. cukup masa sidang dewan raja kena baca apa yang telah di tulis untuk rasmi sidang. Jadi Raja sudah tak ada kuasa untuk jual negara.

Jadi mungkin ini Raja kata sama Umno supaya jangan lagi jual tanah orang melayu sebab kalau habis tanah orang melayu di jual nanti Raja mau duduk mana pulak. Umno bukan saja boleh jual tanah malah umno juga boleh jual Istana.

Selama ini boleh lepak lepak dengan anak bini tiba2 kalau istana kena jual nak kena sewa rumah la pulak. Bila sewa rumah mesti mau cari kerja untuk dapat duit bayaq sewa rumah. tak kan raja nak pi kerja kontrak buat longkang kot. Ini sudah mencemar duli... (konon kononnya la).

Di bawah adalah muka orang jual agama
Jom bantu anak anak mahasiswa kita mecari dana. Bukan mahal pun. Hanya RM30.00. Tidak ada meja VIP..semuanya samarata tak kira pemimpin besar atau orang biasa... macam biasa hubungi ketua penganas si Khalid Ismath untuk tempahan tiket
013-373 4003

Bagi mereka2 yang tinggal di sekitar Seberang Perai anda boleh menyertai kempen Stop Lynas dengan membeli baju STOP LYNAS di UpTown Bandar Perda Bukit Mertajam yang di bua setiap malam jam 8pm - 1pm atau untuk tempahan sila hubungi kepala pemerontak UpTown Perda Ustaz Din 016-402 3396 atau Ustaz Ya

Blackend Is The End

Dyers Eve