To Live Is to Die

free counters

Khamis, 1 Mac 2012

Isu Gantung Ayam Di Pejabat Anwar Selesai : Haji Ismail Mengaku Bertangung Jawab

Tuan Haji Ismail Bin Idris pengusaha syarikat pembekal Ayam di Seberang Jaya hari ini telah meminta maaf di atas kesilapan pekerjanya yang telah mengantung seekor ayam kampung di pejabat khimat Ahli Parlimen Permatang Pauh kemarin.

Menurut Mohd Ishak iaitu menantu lelaki kepada Haji Ismail ayam tersebut tidak punya apa2 tujuan apabila di gantungkan di pejabat Anwar Berahim tetapi sudah menjadi kebiasaan pekerjanya mengantung ayam di pagar rumah apabila ada yang mengoder ayam.
Kah kah kah..apa barang main gantung ayam depan pagaq... Mau lagak macam mafia ka..kah kah kah.. Lain kali jangan gantung ayam depam pejabat Anwar sebab Anwar sudah ada banyak duit.

Kalau nak gantung pi la gantung kat rumah Abu Nawas sebab Abu Nawas orang miskin dan tak ada duit nak beli ayam... Lebih afdal lagi gantunglah ayam yang siap di proses.. kah kah kah..

Ini semua tektik zaman dulu kala yang baru nak di guna oleh mamat yang baru nak belajaq jahat kah kah kah..

Awat tak pi gantung ayam kat rumah cina dalam kawasan market Dato keramat Penang kalau dah rasa diri tu samseng sangat. Awat tak pi gantung ayam di depan rumah cina kat Taman Chai Leng Perai...

Awat tak pi gantung kepala lembu kat rumah orang hindu di Perai?

Kalau setakat berani dengan melayu saja tak payah la nak belagak gangster....

Blackend Is The End

Dyers Eve