To Live Is to Die

free counters

Khamis, 1 Mac 2012

ISU MURTAD : POLIS BUAT SERBUAN DI RUMAH DR HASSAN ALI PAGI TADI


Sebuah potret misteri telah di jumpai di rumah Dr Hassan Ali ketika serbuan di lakukan oleh sepasukan anggota polis cawangan khas India pagi tadi.

Menurut Inspektor Sahak iaitu pegawai polis India yang telah mengetuai serbuan itu, ketika serbuan di buat Dr Hassan Ali yang juga seorang pendita yahudi di Selatan India itu sedang mandi di kolah di dalam bilik air pembantu rumahnya.

Dalam serbuan tersebut pihak polis telah berjumpa dengan sebuah potret misteri yang di percayai di gunakan oleh Hassan Ali untuk menipu anak2 orang kaya yang bodoh untuk mencari benda yang tersembunyi ketika di Summer camp kelolaannya dulu.
POTRET MISTERI MENCARI BARANG TERSEMBUNYI 1

Namun begitu salah seorang konstabal yang turut serta dalam sebuan itu secara tidak sengaja telah berjumpa dengan sebuah lagi potret yang boleh dianggap lebih misteri dari potret yang pertama.

Konstebal yang menemui potret itu kini di dalam keadaan trauma kerana masih belum berjumpa benda apa yang tersembunyi di sebalik gambar tersembunyi tersebut.

Dalam siasatan awal potret tersebut di katakan telah di ambil di Malaysia ketika satu ceramah besar besaran yang telah di ceramahkan oleh seorang ostad yang baru saja kehilangan alaun exco kerajaan negeri Selangor...

Potret tersebut kini telah di hantar ke jabatan kimia India untuk pegawai di jabatan tersebut mencari benda yang tersembunyi ketika mereka minum petang di kantin makcik Kamaliswari.
POTRET MISTERI MENCARI BARANG TERSEMBUNYI 1

Blackend Is The End

Dyers Eve