To Live Is to Die

free counters

Khamis, 8 Mac 2012

Warga Mas Di Tahan Ketika Bersetubuh Di Dalam Kereta lama


Seorang warga mas telah di tangkap ketika sedang bersetubuh di dalam sebuah kereta lama sport di sebuah bengkel kereta berhadapan dengan rumah orang tua2 di Putrajaya kemarin.

Dalam kejadian tersebut Encik Maslan Ahmad iaitu bekas pesara sebuah kilang di Shah Alam bersama pasangannya Murni bt Najib telah melakukan perbuatan terkutuk itu di dalam kereta yang berkelajuan tinggi bergear 8.

Setelah di soal siasat wanita tersebut telah berkata tujuan beliau bersetubuh dengan Maslan Ahmad di dalam kereta tersebut kerana sudah tidak tahan lagi bersetubuh di dalam kereta lama milik Maslan ahmad yang sudahlah tak ada aircon malah gear pun ada 4 saja.

Dalam satu kejadian yang lain pulak seorang menteri telah berkata :-Kah kah kah..ini tandanya umno dah nak mampus. Kereta tahun 46 ada berapa gear saja. Kalau ada 4gear maknannya itu saja tahap maksimum umno untuk merempit kah kah kah..

Tak payah nak pakai kereta race untuk lawan umno cukup pakai moto kapchai saja umno akan makan asap kah kah kah. Itu belum kira ekzoz dah keluaq asap putih.. minyak injin kena tambah sepanjang jalan kah kah kah..

Sebab tu umno kena pinjam kereta Hasan Ali untuk bikin race... kah kah kah..

Blackend Is The End

Dyers Eve