To Live Is to Die

free counters

Rabu, 5 Disember 2012

PROPAGANDA SINAR HARIAN DALAM UNDIAN PRU13Apa yang ada di sebalik Bancian Online SinarHarian ini?

Susulan Perhimpunan Agung Umno 2012, jika anda seorang pengundi, parti pilihan anda?

Pas ----------------- 94 % (12544)
Umno -------------- 6 % (820)
Jumlah Undian: 13364

Ramai penyokong PR seronok dengan keputusan ini tanpa memikirkan apa yang tersirat daripada tujuan Sinar Harian siarkan keputusan ini.

Inilah kerja perang saraf dan propaganda Sinar Harian yang kononnya tidak memihak kepada mana2 parti yang tidak dapat di baca oleh penyokong PR.

Mana mungkin sebuah akhbar yang lahir dari syarikat di mana ALP terdiri daro orang orang umno mahu menyiarkan berita yang merugikan Umno di dalam akhbar mereka.

Di dalam keseronokan penyokong Pakatan rakyat menyambut keputusan yang terlalu memihak kepada mereka, mereka tidak pernah terfikir dengan tiu helah umno di dalam perancangan undian ini.

1- Adakah ini hasil undian yang sebenar? Siapa yang tentukan atau lihat sendiri undian yang di berikan secara terbuka,

2- Mengapa undian di antara umno dan Pas jika bukan kerana untuk memperlaga lagakan Pas, PKR dan DAP. Penyokong Pas akan kata Pas adalah parti yang paling mendapat sokongan kuat dari rakyat bukan rakannya terutamanya PKR.

3-Dalam masa pilihanraya yang akan di adakan bila2 masa sahaja pasukan propaganda umno akan membuat para penyokong PR berada di dalam keaadaan selesa dan yakin akan menang dengan mudah dan di dalam keaadaan kelekaan penyokong PR ini umno terus menjalankan kerja kerja perang saraf tanpa di sedari.

4- Keputusan undian ini akan mendatangkan 2 perkara kepada penyokong Umno.
    1- Mereka akan menjadi lemah dan kecewa
    2- Mereka akan lebih bekerja kuat bagi memastikan umno tidak kalah dalam PRU ini.
 Namun harus di ingat peratus kepada perkara perkara no 2 lebih tinggi kerana setiap hari penyokong umno akan di sumbat dengan segala keriauan jika umno kalah nasib melayu akan merana.

Oleh itu tidak ada apa yang mengembirakan dari hasil undian Media pro Umno ini bagi mereka yang mahu berfikir segala yang tersirat di sebalik yang tersurat melainkan hanyalah satu kerisauan dan keresahan lemahnya penyokong Pakatan Rakyat di dalam berhadapan dengan perang saraf Umno Barisan Nasional.

ABU NAWAS II

Blackend Is The End

Dyers Eve