To Live Is to Die

free counters

Selasa, 10 Januari 2012

SIAPA SERINA JOHARI WANITA LUCAH DI FACEBOOK INI??

Ada sapa2 kenal dengan gambar perempuan ini? Jika pemilik atau kawan2nya terbaca blog ini sila hubungi Abu Nawas kerana gambarnya telah di gunakan oleh seseorang untuk berlucah di facebook..

Abu Nawas akan bongkarkan siapakah manusia yang mengunakan gambar waniat lain dengan nama Serina Johari ni.

Cuma Abu Nawas nak berpesan kepada orang yang gunakan gambaq orang lain di facebook tu, tak rasa bersalah ka dok guna gambaq orang untuk buat jahat. Macam manalah kalau orang guna gambaq mak atau bini kita untuk itu.

Jadilah diri sendiri. Kalau berada di pihak yang benar nak takut apa. Mai kita bertarung cara anak jantan.

MAJLIS FATWA KEBANGSAAN KELUARKAN FATWA TENTANG WANITA YANG BERONANI


Majlis Fatwa Kebangsaan yang baru saja selesai bersidang sebentar tadi telah sebulat suara mewartakan hukum beronani bagi lelaki dan wanita.

Menurut Tuan Syekh Haji Mazzidul Akmal Botak iaitu penulis minit mesyuarat jemputan Majlis Fatwa Kebangsaan Indonesia perbuatan beronani adalah salah kerana jika beronani sudah pasti habis anak dara, bini orang atau sapa saja akan di jadikan modal...

Dalam satu fatwa di facebook pulak seorang penyokong parti ketuanan melayau juga telah mengeluarkan fatwa bahawa:-kah kah kah...Oiii hangpa ni semua tak baca ka dia kata apa. Pemimpin umno sembahyang ooo. Haram ooo lantik orang kafir jadi pemimpin sebab umno sembahyang kah kah kah.

Asalkan sembahyang saja boleh sapu duit rakyat. Asalkan sembahyang saja boleh konkek bibik. Asal sembahyang saja boleh rogol budak 15 tahun. Asal sembahyang saja boleh bunuh Altantuya kah kah kah.

Kalau nak kira sembahyang Tok sami lagi dasyat sepanjang masa dok dalam tokong buat ibadat. Kawin pun dak punya dok buat ibadat kah kah.

Otak umno teruk sampai macam tu sekali kah kah kah...

Blackend Is The End

Dyers Eve