To Live Is to Die

free counters

Rabu, 7 Mac 2012

Majalah Sexs Thailand Dedahkan Anak Perempuan Daim Zainudin Di Perdaya Bomoh Siam


Sebuah majalah Thailand telah mendedahkan bagaimana kisah anak perempuan Daim Zainudin telah di perdaya oleh seorang bomoh siam ketika beliau pergi bertemu bomoh tersebut untuk mendapat perkhidmatan dari bomoh tersebut...

Menurut penulis artikal tersebut Siti Salmi bt Daim bersama temannya sarimah Mahmud telah bertemu bomoh siam tersebut pada pagi ahad minggu lalu kerana mereka mendengar cerita dari Puan Kalsom bt Haji Sarip bahawa bomoh tersebut pandai dalam membuat ramalan untuk mencari jodoh.

Namun begitu malang menimpa kepada Tuan Haji Daim yang juga seorang ketua kampung di selatan Thailad ini apabila bomoh tersebut telah mengambilnya anak perempuannya sebagai isteri kerana menurut ramalan bomoh tersebut Siti Salmi akan menjadi isterinya.

Dalam satu kejadian di tanahair pula seorang lelaki tua yang bernama Daim Zainudin kini telah di istiharkan menjadi ahli nujum negara. Pengitiharan itu telah di buat setelah Daim zainudin telah berjaya meneka dengan tepat kekalahan umno di 5 buah negeri dalam PRU yang lalu.La la la la.... ini sudah berita bagus...... Malaysia sudah ada bomoh untuk tahu apa yang akan terjadi pada masa depan....

Selalunya orang yang tahu apa akan jadi di masa depan adalah orang yang datang dari masa depan... macam cerita Doraemon dan Kapten Future....

Sebenaqnya Daim dah tau umno akan terpeleot tapi dia saja kata macam ni untuk menambahkan terpeleot umno dalam PRU nanti.

Daim ni orang bisnes...Tuhan kepada orang bisnes ialah ringgit malaysia. Tak kiralah bisnes apa pun hatta bisnes agama sekali pun tuhan depa ialah ringgit malaysia.

Daim tahu yg Malaysia akan mampus kalau umno masih terus berkuasa. Kalau Malaysia mampus apa yang anak cucu dia nak makan kalau sudah tak boleh haria projek. Maka tugas Daim sekarang ialah untuk memampuskan umno terlebih dahulu sebelum malaysia mampus.

Bila ramalan sebelum PRU yang lalu betul maka kali ni umno pun ambil pot apa yang daim ramalkan. Bila umno ambil pot dengan ramalan Daim yang memihak kepada umno maka orang umno akan dok relex sebab orang melayu percaya kepada benda2 yang merepek.

Orang bisnes macam Daim tak kisah sapa menang atau sapa kalah.... kawan orang bisnes adalah pemerintah.. politik orang bisnes adalah projek sebab tu siang hari depa maki cina tapi malam hari depa lepak dengan tokey cina...

KERETA AHJ 177 MELARIKAN ANAK GADIS MELAYU

AHJ 177 KERETA WARNA PUTIH(TIDAK DAPAT DIPASTIKAN JENIS KERETA...TAPI APA YANG PASTI BUKAN PRODUK PROTON)

"PERHATIAN KEPADA MANA MANA RAKYAT MALAYSIA YANG PERIHATIN....KIRA KIRA JAM 4 PAGI TADI BERLAKU PENCULIKAN DAN KES ROGOL MEMBABITKAN 3 ATAU 2 REMAJA MELAYU YANG TERLIBAT MELARIKAN SEORANG GADIS MELAYU.

KALI TERAKHIR KELIHATAN DI PETRONAS LOST WORLD TAMBUN MENGISI MINYAK KERETA DAN MELARIKAN DIRI KE ARAH BANDARAYA IPOH....HINGGA KINI MASIH TAK TAHU NASIB GADIS ITU.

Blackend Is The End

Dyers Eve