To Live Is to Die

free counters

Jumaat, 16 Mac 2012

Lagi Petanda PRU Semakin Hampir : Anwar Ibrahim Dan Mahyudin Yasin Bersama2 Hadir Ke Final Raja Lawak Musim 6 Malam Ini

Anwar Ibrahim dan Mahyudin Yasin telah memberi persetujuan yang mereka akan hadir bersama sama menyaksikan Final Raja Lawak musim ke 6 pada malam ini..

Menurut setiausaha Anwar iaitu Mohd fauzi Ramli dan pegawai kewangan Mahyidin Yasin Encik Ramli Zulkarnain boss mereka baru saja menelefon mereka menyatakan yang mereka akan hadir jika tidak ada aral melintang.

Raja Lawak musim ke 6 kali ini akan menyaksikan 4 kumpulan akan bersaing bagi merangkul Juara Raja Lawak pada tahun ini. Kumpulan berikut adalah Shiro, Zero, Cuit dan 2yol.

Oleh itu kepada semua pembaca tak kira parti apa Abu Nawas menyeru agar undilah kumpulan CUIT.... jangan pecah undi pastikan CUIT menang tahun ini... Haria Penang Haria....Cerita di atas adalah kempen untuk kumpulan CUIT semata mata tidak ada kena mengena dengan Timbalan Perdana Menteri dan Bekas Timbalan Perdana Menteri.

Di bawah pula ada sedutan pak lawak yang kerjanya melawak sepenuh masa. Lawak jual agama untuk hidup senang:-


Inilah maksud apa yang di katakan Marx. Ugama di candukan untuk menghayalkan rakyat. Sapa lawan pemerintah nanti mampus masuk neraka. Sapa lawan pemimpin nanti nabi tak mengaku umat.

Setan pun tabik hormat pada orang yang macam ni. Di mulut berbuih ayat quran dan hadis tapi di hati penu dengan hasad dan iri.

Orang macam ni bukan saja berkempen untuk menangkan pemerintah tapi orang macam ni berkempen untuk mencari teman dirinya bila di dalam neraka nanti.

Oleh itu elaklah diri dari menjadi penagih candu agama kerana di sana ada tokan besar yang mengaut keuntungan dengan hasil candu yang mereka perdagangkan.

beruntunglah mereka mereka yang tak pernah khayal dengan asap candu yang di hembus oleh manusia manusia sebegini.

Sebagai seorang Syiekh besar Abu Nawas nak beritahu pada barua ni agar jangan bimbang kerana bila di dalam neraka nanti barua barua di masih ada teman teman yang akan menemaninya nanti.

Mereka 2 itu ialah :Dua ekoq ni kerja mereka juga berlawak..setiap hari mereka berlawak...jadi bila mampus nanti akan bersama samalah mereka berlawak di dalam neraka...
............................................................................................................................

Dan kepada sapa2 nak join Dinner budak2 mahasiswa boleh dapatkan tiket berharga RM30 saja. Inbox no talipon anda pada Facebook Abu Nawas.... Atau talipon terus ketua pengganas si Khalid 013-373 4003

Blackend Is The End

Dyers Eve