Blackend Is The End

Khamis, 22 Mac 2012

Awas Lelaki Ini Meraba Wanita Di dalam Komuter

Cerita ini Abu Nawas ambil dari FB seorang wanita. Sila baca dan bayangkan apakah anda juga jantan yang berperangai macam mamat ni. Jantan nak cari stim sanggup bayaq duit untuk naik komuter time orang sesak...

Abu Nawas pun pernah alami peristiwa begini ketika menaiki komuter di Rawang.. Fuhh best gila gua cakap lu.. Macam sardin dia punya padat..

Tapi Abu Nawas tak lah meraba cumapompuan punya rapat dok menembab kat abu Nawas jantan mana tak stim kah kah kah..

Tok sah dok temberang la oii kalau ada jantan kata dia tak stim bila dok melekat dengan pompuan..

Jom kita baca pengalaman pompuan kena tembab kote sampai keluaq ayaq kat bawah ni kah kah kah....Hati2 pada sape2 yg naik komuter, especially tren ke Rawang. Plez beware ngan org ni. Saya baru je pas buat repot cover utk kes cabul td…citenye gini….

Selasa baru2 ni..saya tunggu tren mcm biasa kat platform 4 kl sentral..tgh2 tgu tu ada la mamat yg dlm gambar tu dtg dari blkg dan rapat blkg saya..sbb x selesa saya pun pandang blkg n tgk kat blkg dia x de org pun…tp dia masih nak rapat lg..saya cube elak ke kiri n kanan..tp masih dia ikut…saya pun pandang dia n mybe dia perasan n dia blah….

Apa yg sengal nye dia ni dgn pakaian yg sama dia muncul lg semalam dan beratur lg blkg saya..saya elak n dia x bejaya nak buat kat saya dia tp dia try kat sorg budak ni…sian dia…

Dlm tren dia buat keje tu…dia mmg bergesel dgn bdk pompuan ni dr KL sentral smpai la stesen sg buloh…bayang kan la dlm tren tu betapa ramai org mmg x leh nk ckp la..sampai je stesen sg buloh kami (saya ngan akak sorg ni) perasan yg kat seluar dia basah…saya pun trun n cari budak pompuan td nk tanye ape tejadi kat dia….bdk ni cite yg mmg dia ada rase ‘something; kat punggung dia…tp dia x tau ape bendenye…mmg saya tgk kat seluar bdk tu pun ada kesan “air’dia …mmg kurang ajar org ni…dgn muka puas dia tersenyum mase kluar dr tren…saya ada buat laporan kat KTM staff tp diorg ckp dia x de kuase nak tangkap…hampeh betul…kalu ikutkan smlm dah tertangkap dia ni…masalahnye time tu x de plak polis kat sg buloh station…

So if u all ada terserempak ngan dia ni hati2…sbb dia ni x kan berhenti memburu n buat keje x senonoh tu..dah la bau busuk…@%^$&%*&^.. Mmg dia taget penumpang2 tren ni sbb dia x kan kemana bila dah turun, dia akan naik tren semula n cari mangsa2…

To Live Is to Die

free counters

Eye of the Beholder

Dyers Eve