To Live Is to Die

free counters

Rabu, 18 Julai 2012

LUCKY RAJA LAWAK 5 TENAT DI HOSPITAL

Kepada sahabat-sahabat yang budiman, mohon jasa baik semua untuk menyumbang sedikit kepada sahabat saya, Khairul Nazmi bin Rodzy (BoNazmi Rodzy) (Kump LUCKY RAJA LAWAK 5) yang sedang menerima rawatan di Unit Rawatan Kecemasan, Kedah Medical Centre.

Dimaklumkan, kedua-dua buah pinggang beliau didapati rosak.

Beliau merupakan graduan Pra Ijazah Undang-Undang UiTM Merbok dan Ijazah Sarjana Muda Undang-Undang (Kepujian)[LLB (Hons)], UiTM Shah Alam serta pernah menjadi peserta dalam program Raja Lawak di Astro.

Sumbangan boleh dihulurkan ke akaun ibu yang beliau sayangi, Puan Sakinah bt Abdan.

No. akaun: 0202-0020-3703-23 (Bank Islam).

AZIZAN MB KEDAH KENA LONDEH


Hati rakyat tidak tertanggung lagi. Kali ini sampai ke kemuncak. Jika di lihat gunung berapi, seperti itulah hati rakyat sewaktu ni. Hati rakyat yang mendukung perjuangan adil rakyat Malaysia.
Tempatnya sama. Waktu Cuma berbeza. Kedah. Kedah adalah negeri pakatan rakyat. Maknanya segala usha murni rakyat Malaysia yang mendukung perjuangan adil rakyat Malaysia, Pakatan Rakyat senantiasa bersama. Tetapi apa sudah jadi dengan kedah negeri PAKATAN ?
Sebelom ini Mahasiswa yang dibelenggu sejak sekian lama dengan akta zalim AUKUmengharapkan perjuangan mereka di bela oleh kerajaan Pakatan Rakyat -  tetapi berlaku sebaliknya. Apa yang berlaku di kedah telah merubah segala-galanya. Azizan yang telah di amanah oleh rakyat akhirnya mengalah dan mengambil sikap seperti ketua cawangan United Malay National Organisation apabila membiarkan Mahasiwa di KUIN di kenakan akta tersebut. Apa semua ini Azizan?
Sebentar, hang tunggu sat Azizan

Blackend Is The End

Dyers Eve