To Live Is to Die

free counters

Isnin, 13 Ogos 2012

JAMAL IKAN BAKAR UGUT PUKUL SIAPA YANG SAMBUT MERDEKA PAKAI BAJU KUNING

iN


Di atas  adalah keratan akhbar ugutan kepada sesiapa yang menyambut hari kemerdekaan yang memakai baju kuning dan di bawah pula adalah komen dari facebooker dalam masa 5 minit Abu Nawas post di FB. Semuanya telah menjadi takut yang amat sangat terhadap mamat tokey ikan bakar yang dan bankrap ni..

Eee takutnya,,,,
MAHASISWA DI TAHAN SEDANG BERCUMBU DI DATARAN MERDEKA

Pihak Dewan Bandaraya Kuala Lumpur kemarin telah cuba menghalang sekumpulan mahasiswa yang mahu berbuka puasa dan bersolat terawikh di Dataran Merdeka kerana perbuatan sekumpulan mahasiswa ini telah  menganggu beberapa pasang kekasih yang mahu beromen di kawasan tersebut.

Menurut Sulaiman bin Shaari, beliau terkejut apabila tiba di Dataran bersama kekasihnya Suriani Bt Haji Talib apabila melihat beberapa orang pelajar sedang bersolat maghrib berjemaah di tempat selalu dia beromen dengan kekasihnya.

Mujurlah katanya tindakan pantas pihak DBKL menghalau kumpulan yang mahu solat itu tidak membantutkan usahanya untuk merosakan anak gadis seorang haji yang baru datang dari kampung.

Perhimpunan untuk solat terawikh itu akhirnya berjaya di halang dan DBKL mula menbuat kawalan agar tidak ada sesiapa lagi yang berani menganggu pasangan pasangan ini beromen.

Di bawah adalah video2 yang menunjukkan tindakan pantas DBKL membenteras tindakan mahasiswa yang menganggu orang nak beromen di dataran Merdeka..


Blackend Is The End

Dyers Eve