PENYOKONG

RAONG (RADIO ORANG PENANG)

PELAWAT DARI SELURUH DUNIA

free counters

JUMLAH PELAWAT BLOG INI

IKLAN - 1

IKLAN 3

IKLAN 3
Kembara Seniman Jalanan Jelajah Bumi Siam Bersama Pyanhabib

Khamis, 18 April 2013

PENJELASAN ANAK CALON BN PERMATANG PAUH ISU HUTANG DR MAZLAN

Selepas menyiarkan posting tentang tuntutan hutang dari seorang kawan calon BN Parlimen Permatang Pauh semalam, pagi tadi Abu Nawas menerima mesej dari anaknya membuat penjelasan teantang isu tersebut.

Sebagai media yang adil berikut Abu Nawas siarkan mesej penjelasan dari anak Dr Mazlan...


Ahmad Uzair Mazlan




saya anak dr mazlan calon permatang pauh.

Sy dapat berita encik lapor dalam blog sorg nama zambri idris kata kat dr mazlan xbayaq sewa rumah.sy dah tanya kawan ayah dari tm. dan dia jawab dah macam ni kat zambri idris.

aku dengaq cerita hg kata dr mazlan xbayaq sewa rumah hg?
hang nak bohong pun padan pa tut la....lepas dia kena float kena tukaq pi kl dari Kuantan pasai boss dia nama ramlan tak mau kat pasai dia cakap pandai kerja teruk...bukan dia report kat drmazlan masa tu gm hr...punya panjang lebar email mengadu kat drmazlan pasai ramlan boss dia..drmazlan la yang tolong dia dok juga dikuantan walau tak ak dak post.tak prcaya drmazlan hutang dia...kalau betui dah tentu dia tuntut masa tu...20 tahun dah...betui la hang ni bangsa jenis tak kenang budi kat drmazlan yang tolong hang...patut la boss hang ramlan bagi prestasi level 1 corot kat hang lepas tu dia terajang hang keluar dari kuantan.kalau drmazlan tak tolong hang pakai mampuih la hang di kl.. .hentikanlah fitnah hang kat drmazlan...elok hang guna masa hang yang ada sebelum hang mati tengok semua video 2 anwar tu...30 tahun kami kenai drmazlan..hang tu tak dak sorang boss yang mauvkat hang tu yang dok elok2 ditaiping boss terajang sampai kuantan sampai pencen..hang nak balik perak

Sapa pun tak buloq bagi free pun orang perak tak mau..last orang kuantan pun tak buloq kat hang...kena terajang pi kl report kat gm gr drmazlan....bertobat la banyak2 hang pun tak lama dah bak mati zambri oii...
aku mintak hang tarik balik apa hg kata kat dr mazlan.blog2 dah dok lapor. p habaq kat facebook nama "Abu Nawas II".

ni sy sampaikan apa yg diberitahu. sy mohon abu nawas keluarkan artikel tu dari blog.mohon sangat.
saya akan kenang. nanti balik malaysia kita sembang lagi banyak...
terima kasih...