To Live Is to Die

free counters

Sabtu, 18 Mei 2013

GAMBAR BOGEL ROSMAH DI GANTUNG SERATA PETALING JAYAAPA LAGI NAJIB MAU?

DS Najib kembali lagi dengan langkah baru yang lebih mendalam. Adakah ini usaha DS Najib untuk mendapatkan sokongan orang India pula setelah terian gendang pada tahun baru cina sebelum ini gagal. Pada masyarakat China DS Najib digelar Ah Jib Gor bagaimana pula dengan masyarakat India?

ada upacara keagamaan.. najib katanya hadir.. tu je yg dapat temubual orang yg pasang banner

DS Najib telah melakukan pelbagai tindakan sebelum ini yang mengundang persoalan termasuklah menghasilkan video klip khas untuk tahun baru cina sebelum ini.

Namun usaha DS Najib hanya sia-sia kerana menyalahkan “tsunami cina” atas puncanya kalah dalam menawan Selangor dan Pulau Pinang. Kita juga sedia maklum bahawa Pengerusi Kempen Barisan Nasional Selangor adalah Perdana Menteri sendiri.Adakah dengan mengikuti aktiviti keagamaan masyarakat India mampu menawan hati masyarakat berkenaan? Kenapa ada konsep lidah bercabang? Kenapa Zulkifli Noordin diletakkan bertanding di Shah Alam sebelum ini walhal beliau tidak disenangi masyarakat India kerana menghina agama Hindu mereka. Apakah permainan DS Najib kali ini.

Masyarakat India dipesan supaya jangan termakan janji.
BRIM kita ambil tapi undi mesti dari hati kerana kita perlu ingat bahawa duit yang ada pada kerajaan adalah duit rakyat dan rakyat berhak menentukan ketelusan dalam penggunaan duit rakyat.

Masyarakat India dipesan supaya jangan termakan janji. BRIM kita ambil tapi undi mesti dari hati kerana kita perlu ingat bahawa duit yang ada pada kerajaan adalah duit rakyat dan rakyat berhak menentukan ketelusan dalam penggunaan

AMRON
Team Media Abu Nawas


Blackend Is The End

Dyers Eve