To Live Is to Die

free counters

Isnin, 22 April 2013

CALON PAS SUNGAI ACHEH MENANGGIS NAMANYA DI GUGURKAN

Akhirnya setelah menerima tekan yang paling hebat dari akar umbi, Pimpinan Pas pusat telah mengeluarkan kenyataan terhadap kerusi2 bertindih antara Pas dan PKR di selesaikan. Tekanan yang paling teruk ialah apabila seluruh penyokong PR termasuk dari Pas mahukan Chegubard bertanding di DUN SUngai Acheh.

Dengan itu secara rasmilah Presiden Pas telah mengarahkan calon Pas di situ iaitu Yusni Mat Piah agar menarik diri dari bertanding di situ. Adalah di fahamkan keputusan untuk kerusi Sungai Acheh ini di buat setelah pimpinan Pas menerima laporan bahawa calon Pas yang di namakan di situ tidak mesra pengundi dan hanya baru turun ke kawasan tersebut setelah namanya di calonkan.

Chegubard pula bukan saja di kenali oleh semua penduduk di situ malah dia juga telah bekerja di situ lebih setahun. Maka memang sesuailah dia bertanding di situ....

Mudah2an dengan keputusan ini menjadi jalan penyelesaian kepada kekusutan selama ini terhadap kerusi terseubut dan lain2 kerusi yang bertindih.

Mudah2an juga calon Pas yang telah di arahkan oleh Presiden Pas menunjukan keiklasannya yang mahu membantu penduduk sungai acheh di kotakan walaupun hajat untuk menjadi YB tidak tercapai. namum begitu keputusan ini juga membolehkan Yusni Mat Piah meneruskan kerja mencari makan dengan menjual agama di serata masjid tidak terganggu...

Blackend Is The End

Dyers Eve