To Live Is to Die

free counters

Ahad, 26 Oktober 2014

SKANDAL SEXS OSTAD SELEBRITI TV (part 4) Episod Ceramah di TV9

Amboi pakat dok tanya awat tak sambung lagi cerita Ostad TV yang skandal dengan bini orang tu. Tunngu la sat hangpa ni pun, Abu Nawas tengah syok layan video blue yang kononnya depa kata pelakon Francis tapi muka macam Ostad Azhar Idrus.

Setelah 3 posting yang Abu Nawas buat dalam blog ini tentang kelakuan jahat Ostad TV tersebut seramai 24 ribu pengujung telah mengikuti kisahnya. Itu tidak termasuk bacaan daripada mereka yang terus Direct masuk ke blog ini.

okey hari ni Abu Nawas nak post satu lagi sms dia dengan seorang wanita yang di tulis nama Zekk pada hpnya. Katanya ceramah di TV9.


Blackend Is The End

Dyers Eve