Blackend Is The End

Sabtu, 20 Jun 2015

RAWATAN ISLAM vs RAWATAN RABA RABA

Ugama bukan saja di gunakan sebagai alat untuk melindungi kejahatan malah agama juga di gunakan sebagai alat untuk melepas nafsu seranah atas nama Islam..

Kepada mangsa yang pernah kena tipu dengan pengamal perubatan islam ini jangan takut untuk membuat laporan polis.

Memang betul ia melibatkan soal maruah tapi kalau terus di biarkan lagi ramai yang akan menjadi mangsa kepada lebai lebai celaka lahanat ni...

Atau bagi saja info itu pada aku.... jangan risau semua maklumat akan di rahsiakan...

Ligan Pak Lebai Sampai Berkecai....

GAMBAR SUSPEK SENDIKIT PERDAYA WANITA DI FACEBOOK

Abu Nawas stop dulu pendedahan tentang skandal Ostad selebriti TV sebab dia dah mula mengalah sedikit dan tidak lagi menganggu bayi yang di jaga oleh isterinya sehingga hari ini.

Tapi kalau dia terus bertindak di luar dugaan Abu Nawas tak akan teragak agak untuk mendedahkan semua maklumat peribadinya serta pengakuan skandal skandanya...

............................................................

Hari ini Abu Nawas nak dedahkan lagi manusia manusia celaka yang mengunakan agama di percayai untuk memperdayakan wanita di facebook.

Modus operadinya ialah menulis status status berbentuk islamik di facebook untuk mengambarkan dia seorang yang kuat agama kemudian dia akan mesej wanita wanita dengan kata kata manis dan memujuk untuk bawa lari mangsa mengikutnya.

Suspek yang mengunakan nama FB Encik Kenangan hanya mempunyai satu gambar profil dan status statusnya semuanya dalam bentuk islamik dan pro Pas UG.

Abu Nawas telah mengunakan fake fb untuk perangkapnya dan apabila dia menyedari yang dia di perangkap dia terus saja menutup akaun FBnya sehingga kini.

Dari apa yang Abu Nawas cuba siasat tentang orang ini dia pernah tinggal di Baling Kedah menumpang orang tapi tidak bekerja apa cuma mengharapkan belas orang ramai untuk makan minum dan tempat tinggal.

Berikut adalah sumber dari seorang penguna FB yang yang bernama Maksu Radix Kola mengaku Encik Kenangan ini adalah bukan fake FB dan pernah tinggal di rumahnya.

suspek juga mengikut Maksu radix adalah seorang penagih dadah di mana pada bulan ramadhan tidak berpuasa sedangkan status status FBnya mengambarkan suspek seorang yang warak dan kuat ibadat.

Dengan ini adalah di harapkan Encik Kenangan segera membuat laporan polis sekiranya ini adalah fitnah terhadapnya.

Abu Nawas akan dedahkan banyak lagi maklumat tentang dia selepas ini.






Ini adalah sebahagian mesej mesejnya kepada mangsa dengan niat untuk membawa lari mengikutnya ke KL
Setelah dia sedar yg FB ini adalah perangkap dia terus menutup akuan FBnya


APA AKU BUAT SELAMA FB KENA BLOCK Part 1

APA AKU BUAT SELAMA FB KENA BLOCK Part 1

Ntah pasal apa FB aku asyik asyik kena repot saja, First punya FB kena hack dengan orang Pas sebab aku dok bongkar kelakuan Pak Lebai Pas yang juga ajk Pasti Pulau Pinang yang berlucah dengan bini orang.

FB kedua pula bertukar jadi page dan FB yang ni pun sentisa kena report. Mulanya suruh tukar nama dari Abu Nawas II, lepas tu block lagi dan FB minta semua ID aku dan nama wajib ikut IC.

Apa nak kisah, selama ni pun aku bukannya dok menyamar pakai profil kartun tembak orang. Aku berFB selama ni dengan identiti sendiri. Hangpa nak maki ka hangpa nak repot polis ka itu hangpa punya pasal. Berani buat berani tanggung.

Pendek cerita selama hampir 2 minggu tak boleh buka FB ni rasanya seronok juga sebab aku guna FB fake yang lain di mana aku gunakan FB itu hanya untuk kerja kerja pilihanraya.

FB fake profil perempuan ini fren boleh dikatakan hampir semua lelaki. Jantan ni pantang nampak pompuan kira nak add saja. Sehari tak kurang dari 200 orang add dan yang bestnya kebanyakan yang add tu al lebai. Maklumlah pompuan pakai tudung labuh.

Mesej mesej tak usah tanyalah sampai beratus ratus dengan sapaan berunsur arab, Ya ukti syukran, ntah apa lagi tah nak tunjuk yang depa ni pak lebai islamik. Tapi aku tak reply pun semua mesej tu.

Bila aku ceritakan pada kawan kawan dalam wasup group tentang jantan jantan lebai yang gatal ni di mana status punya islamik tapi kat inbox punyalah haram lalu depa minta password untuk melayan jantan jantan tersebut.

Maka bermulah kisah jantan jantan yang kononnya bertakwa di wall tapi sebenarnya syaitan di inbox.

Nanti aku kisahkah cerita cerita mereka...
Moral : Jangan hidup berpura pura kerana jerat sentiasa menanti anda

APA AKU BUAT SEMASA FB KENA BLOCK - part 2

Seperti yg aku cerita dalam part 1 tadi bila fb dah tak boleh buka aku gunakan fb fake utk layan jantan jantan yg ada masalah peliaq.

Sebenarnya fb fake ni adminnya seramai lebih 20 orang sebab terlalu ramai jantan jantan yg bermasalah peliaq yg terpaksa di layan.

Ini adalah salah satu contoh keratan mesej mesej lucah pak lebai. Kalau lihat status dia penuh dengan ayat Islamic tapi inbox sendiri baca la.

Admin yg melayan jantan ini ialah Matpon Rivera.

APA AKU BUAT BILA FB KENA BLOCK. - part 3

Bila fake fb gambar pompuan maka anda tidak perlu susah susah nak jari rakan kerana setiap hari akan ada beratus orang add anda.

Oleh kerana gambar profil yg di gunakan adalah pompuan pakai tudung labuh (walaupun hanya kartun) maka yg add anda sudah pasti gang gang kelebaian.

Bila saja di approve maka anda akan menerima ucapan dalam bahasa arab seperti salam ukwah ya ukti, syukuran dan berbagai bagai lagi doa doa.

Cukup sekadar update status "ermmmm" akan ada berpuluh malah pernah sampai 400like serta komen komen yg membina utk si wanita muslimah tersebut.

Dan serentak dgn itu juga akan datanglah msg msg bertanyakan kenapa mengapa sebagai ayat awal utk memulakan bicara.
Namun apa yg sangat membosankan mengunakan fake fb ini ialah newsfeed status status poyo.

Apa pun dalam banyak banyak fren fb aku kat sini yg menjadi rakan kpd fb tersebut seorang pun tak pernah hantar msg nak mengatal... baguih baguih semua fren aku ni....

Gambar bawah: dari screen admin Charles Arulnathan
APA AKU BUAT SELAMA FB KENA BLOCK Part 1
Ntah pasal apa FB aku asyik asyik kena repot saja, First punya FB kena hack dengan orang Pas sebab aku dok bongkar kelakuan Pak Lebai Pas yang juga ajk Pasti Pulau Pinang yang berlucah dengan bini orang.
FB kedua pula bertukar jadi page dan FB yang ni pun sentisa kena report. Mulanya suruh tukar nama dari Abu Nawas II, lepas tu block lagi dan FB minta semua ID aku dan nama wajib ikut IC.


Apa nak kisah, selama ni pun aku bukannya dok menyamar pakai profil kartun tembak orang. Aku berFB selama ni dengan identiti sendiri. Hangpa nak maki ka hangpa nak repot polis ka itu hangpa punya pasal. Berani buat berani tanggung.

Pendek cerita selama hampir 2 minggu tak boleh buka FB ni rasanya seronok juga sebab aku guna FB fake yang lain di mana aku gunakan FB itu hanya untuk kerja kerja pilihanraya.
FB fake profil perempuan ini fren boleh dikatakan hampir semua lelaki. Jantan ni pantang nampak pompuan kira nak add saja. Sehari tak kurang dari 200 orang add dan yang bestnya kebanyakan yang add tu al lebai. Maklumlah pompuan pakai tudung labuh.
Mesej mesej tak usah tanyalah sampai beratus ratus dengan sapaan berunsur arab, Ya ukti syukran, ntah apa lagi tah nak tunjuk yang depa ni pak lebai islamik. Tapi aku tak reply pun semua mesej tu.
Bila aku ceritakan pada kawan kawan dalam wasup group tentang jantan jantan lebai yang gatal ni di mana status punya islamik tapi kat inbox punyalah haram lalu depa minta password untuk melayan jantan jantan tersebut.
Maka bermulah kisah jantan jantan yang kononnya bertakwa di wall tapi sebenarnya syaitan di inbox.
Nanti aku kisahkah cerita cerita mereka...
Moral : Jangan hidup berpura pura kerana jerat sentiasa menanti anda

APA AKU BUAT SEMASA FB KENA BLOCK - part 2
Seperti yg aku cerita dalam part 1 tadi bila fb dah tak boleh buka aku gunakan fb fake utk layan jantan jantan yg ada masalah peliaq.
Sebenarnya fb fake ni adminnya seramai lebih 20 orang sebab terlalu ramai jantan jantan yg bermasalah peliaq yg terpaksa di layan.

Ini adalah salah satu contoh keratan mesej mesej lucah pak lebai. Kalau lihat status dia penuh dengan ayat Islamic tapi inbox sendiri baca la.
Admin yg melayan jantan ini ialah Matpon Rivera.

APA AKU BUAT BILA FB KENA BLOCK. - part 3
Bila fake fb gambar pompuan maka anda tidak perlu susah susah nak jari rakan kerana setiap hari akan ada beratus orang add anda.
Oleh kerana gambar profil yg di gunakan adalah pompuan pakai tudung labuh (walaupun hanya kartun) maka yg add anda sudah pasti gang gang kelebaian.
Bila saja di approve maka anda akan menerima ucapan dalam bahasa arab seperti salam ukwah ya ukti, syukuran dan berbagai bagai lagi doa doa.
Cukup sekadar update status "ermmmm" akan ada berpuluh malah pernah sampai 400like serta komen komen yg membina utk si wanita muslimah tersebut.
Dan serentak dgn itu juga akan datanglah msg msg bertanyakan kenapa mengapa sebagai ayat awal utk memulakan bicara.
Namun apa yg sangat membosankan mengunakan fake fb ini ialah newsfeed status status poyo.
Apa pun dalam banyak banyak fren fb aku kat sini yg menjadi rakan kpd fb tersebut seorang pun tak pernah hantar msg nak mengatal... baguih baguih semua fren aku ni....
Gambar bawah: dari screen admin Charles Arulnathan


To Live Is to Die

free counters

Eye of the Beholder

Dyers Eve